Bliži se kraj konkursa "Zajednici zajedno"

Konkurs koji je kompanija NIS raspisala u okviru programa "Zajednici zajedno" za prijavu projekata u lokalnim samoupravama traje do 8. septembra 2017. godine.

NIS podseća da pravo na prijavljivanje imaju sve organizacije civilnog društva, javne ustanove, neprofitne organizacije iz 11 gradova i opština u kojima NIS posluje, među kojima je i opština Srbobran.

Fokus ovogodišnjeg konkursa je podrška kapitalnim projektima, prioritetnim za opštine i gradove u kojima se program realizuje. Konkursom je obuhvaćeno pet oblasti: ekologija, nauka/obrazovanje, javno zdravlje, socijalna zaštita, kultura i sport. U svakoj lokalnoj samoupravi, u skladu sa potrebama zajednice, na osnovu sprovedenog anketiranja građana i istraživanja ključnih oblasti za ulaganje u sredini u kojoj žive, izabrane su do tri oblasti u okviru kojih će zainteresovane organizacije moći da konkurišu.

I ove godine kompanija NIS je za finansiranje projekata izdvojila 110,5 miliona dinara, a odluku o njihovom izboru doneće komisija sastavljena od predstavnika kompanije NIS i lokalne zajednice. Rezultati konkursa biće objavljeni 13. oktobra. Sve informacije o uslovima i propozicijama javnog konkursa "Zajednici zajedno" možete videti ovde.