Kreće se sa krpljenjem rupa po ulicama Srbobrana

Sa krpljenjem rupa po ulicama u Srbobranu počeće se ove nedelje i one će vrlo brzo biti popunjene, kaže za naš radio Đorđe Debeljački, član Opštinskog veća zadužen za urbanizam.

Prema njegovim rečima, redosled još uvek nije poznat.

    - Ovaj put ćemo se truditi da se to uradi kvalitetno, da se ne bi svake godine otvarale iste rupe. Javna nabavka je gotova, izvođač radova se zna, a određen je i nadzor. Radiće se u svim ulicama, osoba iz ''Graditelja''koja je zadužena za taj posao je popisala udarne rupe po celom Srbobranu – navodi Debeljački.

Govoreći o granama koje smetaju elektrovodima, naš sagovornik poručuje da seču grana dva metra ispod žica može da obavi samo preduzeće ''Elektrovojvodina''iz Bečeja.

     - Ako građani imaju problem mogu da ga prijave komunalnom inspektoru u opštini Nadi Nađ, ona potom obaveštava ''Elektrovojvodinu'', sledi isključenje električne energije i grane se seku – govori većnik i dodaje da oni koji žele mogu nazvati opštinu na broj 730-020 i tražiti komunalnu inspektorku.

Inače, na nedavnoj sednici Skupštine opštine Srbobran se čuo poziv građanima da se aktivno uključe u lepši izgled svog mesta, odnosno da ako u njihovoj ulici neka sijalica ne radi pozovu JKP ''Graditelj''na broj telefona 730-158 i prijave slučaj.

Darko Vujinović