''Tisa Automotiv'' traži radnike u Srbobranu

Fabrika električnih kablova za automobilsku industriju ''Tisa Automotiv'' iz Sente otvorila je u julu svoj pogon u Bečeju, a nove radnike traži i u Srbobranu.

 

Svakog petka od 10 časova u prostorijama Nacionalne službe za zapošljavanje organizuju se ''Otvoreni dani'' gde svi zainteresovani mogu da čuju nešto više o ovoj fabrici, kao i o uslovima za rad - rekao je Gladinec Andraš direktor zadužen za ljudske resurse.

Kako je za naš radio poručio izvršni direktor Bečejskog pogona ''Tisa Automotiva'' Akoš Barna, oni nude redovne plate, besplatan prevoz i mogućnost napredovanja.

    - Za veoma kratko vreme moguće je napredovati i izgraditi karijeru. Svakodnevno pratimo učinak naših radnika, a potrebno je da rade malo više nego drugi i savladaju ono što mi tražimo. Funkcionišemo po evropskim standardima, a posle tri, četiri meseca kod nas, svi budu mnogo zadovoljniji. Kako fabrika bude rasla, tako će i plate biti veće – ističe Barna za ''Radio Srbobran''.

Inače, ''Tisa Automotive'' je prvi pogon otvorila u Senti 2014. godine i u Bečeju trenutno imaju 100 stalno zaposlenih, a nakon polaganja ispita trebalo bi da im se pridruži još 400 radnika, koji su do kraja novembra na plaćenoj obuci i koja inače traje od tri do četiri meseca.

Za prijave  i informacije pozovite broj 066/8200-452 .

Darko Vujinović