Stigao odgovor Agencije za borbu protiv korupcije

agencija za borbu protiv korupcije

Na adresu Radio Srbobrana danas u prepodnevnim časovima je stigao pisani dopis Agencije za borbu protiv korupcije, koji Vam dostavljamo na uvid, kao odgovor na naš zahtev za davanje mišljenja, koji smo im uputili elektronskom poštom dana 28.05.2014. godine.

 

 O čemu se zapravo radi:

U emisija koja se emituje nedeljom od 11:00, "Bez Pardona", na Radio Sbobranu, a neposredno pre i posle izbora za članove mesnih zajednica Srbobrana, Turije i Nadalja, a koji su se održali 25.05.2014. godine u našoj opštini, javilo nam se par slušalaca koji su bili zainteresovani da li postoji sukob interesa, a vezano za kandidate za članove mesnih zajednica, koji se već nalaze na drugim pozicijama, kao što su: Odbornik Skupštine opštine Srbobran i članovi Opštinskog veća opštine Srbobran.

U tom trenutku nismo znali odgovor i obratili smo se, elektronskim putem, Agenciji za borbu protiv korupcije, čija je to i nadležnost, i zatražili njihovo mišljenje.

U nastavku Vam dostavljamo skeniran dokument koji smo jutros primili od Agencije za borbu protiv korupcije, a glasi na datum 04.06.2014. godine, kako bi, ono što smo zatražili za naše slušaoce, bilo javno i transparentno: 

dopis 1 1

dopis 1 2

 

 Vaš Radio Srbobran