Mladost radost počinje novu sezonu duelom na domaćem terenu

Mladost radost konačno kreće u novu sezonu! Ekipa sa Rajčura u nedelju, 10. septembra 2017. godine dočekuje Krivaju iz istoimenog naselja, a meč je zakazan za 16 časova i 30 minuta.

Nakon dugih priprema koje su trajale nešto više od dva meseca, nekoliko prijateljskih utakmica i generalke protiv Budućnosti iz Savinog Sela (pobeda Srbobranaca 4:1), belo-crvene sada očekuje prvi izazov u novom šampionatu Međuopštinske lige Bačka Topola-Mali Iđoš-Vrbas-Bečej-Srbobran.

Iz kluba poručuju da je pred odmeravanje snaga sa Krivajom ekipa veoma motivisana, kao i da se na Rajčuru očekuje lep fudbal. Na raspolaganju treneru Zoranu Mijiću je 25 igrača, a tim je po mnogima jači nego prošle sezone jer je dovedeno dosta kvalitetnih pojačanja.

Iako su prethodnu takmičarsku godinu završili na sedmom mestu u konkurenciji deset klubova, ambicije Srbobranaca su uvek velike, a domaćini pozivaju navijače da u nedelju dođu u što većem broju i podrže svoje ljubimce na startu prvenstva. Posle utakmice, pored stadiona Mladosti radosti planirana je žurka na čelu sa di-džejem.

Darko Vujinović