Srbobrancima bod u džepu, treća sreća za Turince i Nadaljčane

Fudbaleri Srbobrana vratili su se sa gostovanja ekipi Mladosti iz Apatina sa bodom u džepu. Mreže su mirovale sa obe strane pa je krajnji rezultat glasio 0:0, u utakmici koja je odigrana u subotu, 2. septembra 2017. godine okviru trećeg kola Vojvođanske lige Sever.

Ponovo su zakazali strelci u redovima plavih sa Vašarišta, baš kao i u na otvaranju sezone u Turiji, pa se čini kao da ovi momci ne mogu da pogode protiv kluba koji nosi ime Mladost. Ipak, na njihovu sreću to nisu uspeli da urade ni rivali, pa se završilo baš kako je i počelo, bez golova.

Posle dva remija i jedne pobede, Srbobranci sada sledi odmeravanje snaga sa Budućnošću iz Gložana. Ovaj meč će se igrati na stadionu u Šumici i na programu je u subotu, 9. septembra od 16 časova i 30 minuta.

Prvo slavlje Turinaca

Treća sreća za Mladost! Čekali su momci koji brane boje kluba iz Turije treći meč u prvenstvu da bi se prvi put radovali pobedi i osvajanju tri boda. Oni su kod kuće delili megdan sa Bačkom iz Pačira i nakon bitke od 90 minuta izašli kao slavljenici – 2:1 u meču odigranom u nedelju 3. septembra.

Koliko će fudbalerima Mladosti ovo služiti kao podstrek za dalje borbe u Vojvođanskoj ligi Sever videće se već narednog vikenda kada će u nedelju, 10. septembra od 16 časova i 30 minuta ponovo biti domaćini, ali sada Zadrugaru iz Srpskog Miletića.

Trojka Nadaljčana

Upravo kao Mladost, nadaljski Napredak dočekao je treći krug šampionata PFL Subotica da prvi put uzdignutih ruku izađu sa terena. Nadaljčani su bili raspoloženi pa su Proleteru iz Ravnog Sela tri puta tresli mrežu, dok su svoju uspeli da sačuvaju – 3:0, u utakmici odigranoj u nedelju, 3. septembra.

Napretku sada po rasporedu sledi gostovanje na krajnjem severu Srbije gde će se sastati sa Suboticom, koja baš nije dobro krenula ove sezone. Sa dva poraza i remijem koji su ostvarili u poslednjem meču, oni se nalaze na samom začelju tabele.

Ovu dobru priliku za popravak bodovnog salda na tabeli Nadaljčani će pokušati da iskoriste u nedelju, 10. septembra od 16 časova.

Darko Vujinović