Odbojkašice Elan Voleja završile jesen sa jednom pobedom

Konačno su uzele set Srbobranke, ali negativan niz rezultata je dobio novu epizodu.

Okršaj 9. kola Druge lige Sever sa ekipom Mladosti odbojkašice Elan Voleja nisu završile sa nulom, ali je u meču odigranom u nedelju, 10. decembra 2017. godine upisan još jedan poraz – bilo je 3:1 (26:24, 17:25, 25:14, 25:14) za domaćine iz Nove Pazove.

Ništa novo kada se radi o igračicama iz Srbobrana, jer su u polusezoni koja je upravo okončana uspeli da ostvare samo jedan trijumf (protiv fenjeraša Kikinde, 28. oktobra). Nema ni naznaka igrama tima koji je prethodne takmičarske godine na kraju prvenstva imao deset slavlja i završio na sedmoj poziciji.

Ali ako je za utehu, slična situacija je viđena i tada. Naime, u ovo vreme pre godinu dana, odbojkašice Elan Voleja imale su samo dve pobede više, pa su se razgoropadile u prolećnom delu nadigravši protivnice ukupno sedam puta.

Može li se to ponoviti, biće poznato kada se krene sa novim bitkama koje će početi krajem januara. Srbobranke će se tada u prvom susretu sastati sa pančevačkom Odbojkom 013, a tu utakmicu će dočekati na pretposlednjem, 11. mestu lestvice Druge lige Sever sa četiri osvojena boda.  

Darko Vujinović