Futsaleri Srbobrana pali na teškom ispitu

Lider je ipak bio prejak. Futsaleri Srbobrana poklekli su u 10. kolu Vojvođanske lige pred nepobedivom novosadskom Krunom u Maloj sali Spensa, pa su tri boda ipak pripala domaćinima. Semafor je na kraju duela ispisivao rezultat 4:2 u utakmici koja je na programu bila u nedelju, 3. decembra 2017. godine.

U dobrom raspoloženju su izabranici trenera Dalibora Maglajčevića otišli na megdan prvoplasiranoj ekipi šampionata. U prethodnoj rundi savladan je Tango (8:4), ali znalo se da ih protiv Krune ne očekuje nimalo lak posao. Novosađani su u neverovatnom nizu trijumfa, a novu recku upisali su protiv Srbobranaca.

Međutim, poraz gostiju se nije previše odrazio na njihovo stanje na tabeli. U poretku 12 klubova su i dalje trećeplasirani sa 21 bodom, ali su sada izjednačeni sa prvim pratiocem Mićko Trendom, a Bečej koji je prvi iznad njih im beži za šest koraka.

U poslednjem kolu jesenjeg dela sezone pruža im se prilika da pred svojim navijačima stave pobedničku tačku na 2017. godinu. Sa druge strane terena naći će se nimalo naivna Tisa iz Novog Bečeja, a meč se igra u nedelju, 10. decembra sa početkom u 17 sati.

Darko Vujinović