Srbobran traži pobedu na zatvaranju prvog dela sezone

Plavi sa Vašarišta spremni i naoštreni čekaju poslednju utakmicu u prvom delu sezone. 

Sa druge strane terena u Šumici naći će se fudbaleri BSK-a iz Bačkog Brestovca, a duel 15. kola Vojvođanske lige Sever je zakazan za subotu, 25. novembar 2017. godine sa početkom u 13 časova.

Posle nemilih događaja sa glavnim sudijom prošlog vikenda u Pačiru, gde su Srbobranci ostvarili službenu pobedu nad Bačkom od 3:0, izabranici trenera Miroslava Kneževića žele da trijumfalnim vezom ukrase kraj vrlo dobre fudbalske jeseni.

Ipak, zadatak neće biti lak jer za rivala imaju čvrstu i veoma nezgodnu ekipu koja, iako je novajlija u prvenstvu, drži mesto u prvom delu tabele, tačnije šestu poziciju. Ali nije na odmet ni izostanak kapitena Borislava Ikraševa koji zbog kartona neće biti na raspolaganju.

Prvi čuvar mreže Vašarišćana Nemanja Latinović kaže da on i njegovi saigrači ne misle na eventualni kiks Mladosti iz Bačkog Petrovca protiv Zadrugara, koja bi u tom, ali i u slučaju da igrači kluba sa stadiona u Šumici upišu tri boda, pala na drugo mesto tabele.

    - Okrenuti smo samo nama i našoj igri. U slučaju da nam se šef Knežević ponovo ne uplaši kada igramo kod kuće, očekujem rutinsku pobedu – poručuje ovaj 23-godišnji golman Srbobrana i nekadašnji reprezentativac Srbije u mlađim kategorijama.

A ona bi sigurno bila mnogo lakše ostvarena kada bi navijači na tribine došli u većem broju nego što je to do sada bio slučaj, pa je ovo idealna prilika da pokažu da znaju da cene partije koje su od avgusta pa do sada pružali fudbaleri plavih sa Vašarišta. Inače, uz kupljenu ulaznicu, dobićete i prigodan poklon.

Darko Vujinović