Odbojkaši Mladosti iz Turije stali pred liderom

Protiv nepobedivih se nije moglo. Odbojkaši Mladosti pružili su jak otpor imenjacima iz Nove Pazove, ali više od toga nisu uspeli – bilo je 3:0 (25:23, 26:24, 25:15) u duelu koji je na programu bio u nedelju, 19. novembra 2017. godine u okviru 6. kola Druge lige Sever.

Iako je sve rešeno već posle tri seta, pogleda na maksimalan rezultat ne odražava pravo stanje stvari na terenu. Turinci se nisu uplašili gostovanja prvoplasiranoj ekipi prvenstva, a dva uvodna čina bila su neizvesna do poslednjeg momenta. Odlučivale su nijanse, ali furija je ipak bila uz klub iz Nove Pazove. U napornoj utakmici, Mladost je uspevala da im parira i zadaje probleme, međutim posle 2:0 teško im je bilo da se vrate u život.

Igrači kluba iz Turije su trenutno na petoj poziciji sa devet bodova, a pred njima se nalazi novi ispit, mnogo lakši nego ovaj. U subotu, 25. novembra od 19 časova odbojkaši Mladosti dočekaće novosadski Dunav Volej koji pripada ''donjem domu'' sa samo jednom pobedom, pa bi Turinci posle ovog okršaja mogli da se nakon dva poraza vrate na stazu uspeha.

Darko Vujinović