Čista desetka futsalera Srbobrana!

Posle dvadeset dana futsaleri Srbobrana ponovo su igrali pred svojim navijačima, a izgleda da ih je to motivisalo da budu izuzetno golgeterski raspoloženi. 

U sportskoj hali palo je Kraljevićevo iz Kačareva, a konačni rezultat utakmice 7. kola Futsal lige Vojvodine odigrane u petak, 10. novembra 2017. godine bio je 10:3 (2:1) za domaću ekipu.

Mada rezultat na poluvremenu nije obećavao takvu rapsodiju u drugom delu igre, momci trenera Dalibora Maglajčevića pružili su blistavu partiju koja je bila dovoljna za ubedljiv trijumf nad klubom koji se pre ovog susreta nalazio tik ispod njih na prvenstvenoj tabeli.

Golovi su raspoređeni na čak pet igrača, a već po običaju, najefikasniji bio je Siniša Đukić koji je pet puta bušio mrežu Kraljevićeva, dva puta se radovao Miloš Pokrajac, dok su se jednom u strelce upisali Zoran Arđeljan, Labud Mušikić i Miloš Marjanac.

Srbobranci su se već popeli za jednu poziciju i sada pored njihovog imena na ligaškoj lestvici stoji broj tri. Bodovno su izjednačeni sa Bečejom (18), a lider Kruna iz Novog Sada beži im svega jedan korak.

Sa ekipom Bečej 2003 će upravo i odmeriti snage momci u crvenim dresovima, jer je njihov okršaj na programu u petak, 17. novembra od 19 časova i 45 minuta.

Darko Vujinović