Fudbal vikend 30. i 31. avgust i najava utakmice

Najava utakmice za 06. Septembar...

U subotu, 30. Avgusta, fudbaleri FK. "Srbobran" iz Srbobrana posle 60 godina ponovo su igrali prvenstvenu utakmicu u Feketiću protiv FK. "Jadran", gde su slavili pobedu sa rezultatom 2:1.

Prvo su poveli domaći igrači golom Martinovića, da bi srbobranci golovima Jovanovića i Srdanova preokrenuli rezultat na 1:2. I tim rezultatom i završili utakmicu.

U nedelju, 31. Avgusta u Turiji fudbaleri FK. "Mladost" izgubili su rezultatom 1:2 od FK. "Subotica" iz Subotice. Za "Mladost" gol je dao Filipović.

Takođe u nedelju u Šajkašu su igrali FK. "Borac" i FK. "Mladost-radost" iz Srbobrana - 0:1 (0:1)

Posle dobre igre Igrači FK. "Mladost-radost" pobedili su domaći "Borac" sa 0:1. Gol za gostujući tim dao je Ikrašev u 30. minutu.

U subotu, 06. Septembra u srborbanskoj Šumici, sa početkom od 16:30 minuta, u okviru Vojvodjanske Fudbalske lige - grupa Bačka, FK. "Srbobran" ugostiće FK. "Borac" iz Bačkog Gračca.

Ulaz je Besplatan!!!

FK. "Mladost" iz Turije gostuje u Bačkoj Topoli gde ih dočekuje FK. "T.S.C." utakmica počinje u 16:30.

Nedelja, 07. Septembra - FK. "Mladost-radost" igra na Rajčuru sa FK. "Stari Grad" iz Bačke Palanke utakmica počinje u 17h.

takođe u nedelju FK. "Napredak" iz Nadalja ide u Lok gde će ih dočekati FK. "Sloga", a početak je zakazan za 16:30 minuta.