Festival nostalgije

 

Ekipa „Elektrode“ poziva  sve nostalgičare za stranom dens muzikom na najveći muzički događaj 2014. godine. Festival The Best of 90's održava se u Beogradskoj Areni 11. oktobra 2014. godine.

Ovo je svakako najveći skup dens muzike koji je do danas organizovan u Evropi, a sa time će biti i neprevaziđen skup dens muzike ikada organizovan na Starom kontinentu, barem kada je u pitanju muzika iz 90-ih. Na festivalu ćete biti u prilici da uživate u hitovima legendarnih grupa: Snap!, 2 Unlimited, Ace of Base, Technotronic, C+C Music Factory, La Bouche, Culture Beat, Snow… Tokom ovog festivala imaćemo priliku da čujemo legendarne bendove i njihove najveće hitove, i vratimo se u vreme devedesetih, u vreme specifičnog, drečavog stila oblačenja i u vreme posebne atmosfere koja je tada vladala na muzičkoj sceni.

Najjeftinije karte za ovaj festival su 1790 dinara na parteru, odnosno ukoliko se odlučite za paket od pet ulaznica koje koštaju 8950 dinara, dobićete jednu besplatno. Ulaz u Fan Pit košta 2490 dinara, dok su VIP karte 2390 dinara. Karte za Nivo 200 II kat su 1990 dinara, dok su one za Nivo 200 I kat 2190 dinara. Ulaznice za ovaj spektakl možete kupiti putem sajta www.eventim.rs.  Vidimo se!