Predstava po motivima ''Zaleđenog kraljevstva'' stiže u Srbobran

Dečija predstava ''Elza i zaleđeni Hans'' rađena po motivima popularnog crtanog filma ''Zaleđeno kraljevstvo'' odigraće se u Pozorištancu u Srbobranu u subotu, 16. decembra 2017. godine od 17 časova.

Radnja ove predstave od 45 minuta odvija se u gradu Arendelu. Princeza Elza, poseduje posebnu natprirodnu moć da sve što poželi pretvori u sneg, dok je njena mlađa sestra, princeza Ana, neustrašivi optimista, zbog toga tužna i pokušava na svaki način da pomogne sestri da prokletsvo prestane kako bi Elza konačno mogla da skine rukavice.

Elza je svojim ledenim čarima zaledila princa Hansa koji je ljubomoran i zloban i koji po svaku cenu želi princezu Anu za ženu. Kristof je prodavac leda koji se takođe bori da osvoji Anino srce i u tome uspeva. Urnebesno smešni sneško Olaf tu je da dočara i predstavi sve likove na dvoru i da nasmeje do suza.

Pobeda dobrog nad zlim, razvijanje timskog duha, te isticanja koliko je sestrinska ljubav jaka i važna,  glavne su poruke koje ova predstava ostavlja za sobom.

Ulogu Elze tumači Jovana Petronijević, princeza Ana je Nina Grahovac, u ulozi Hansa i Olafa našao se Jovan Ljubenović, dok je Kristofu život udahnuo Saša Đurašević.

Ulaz je slobodan.