Čudovišta i heroji na velikom platnu u Pozorištancu

Nakon dva meseca pred ljubiteljima sedme umetnosti u Srbobranu naći će se dva nova filmska ostvarenja. 

Za najmlađe će u utorak, 7. novembra 2017. godine od 18 časova u Pozorištancu biti projektovan animirani film ''Čudovišta iz moje porodice 3D'', dok će se dva sata kasnije, od 20 časova na velikom platnu puštati treći deo akcione avanture ''Tor – Ragnarok 3D'' iz Marvelovog serijala.

''Čudovišta iz moje porodice'' je adaptacija istoimenog bestselera Emijem ovenčanog autora Davida Safiera koji je preveden na 18 jezika i objavljen u preko 40 zemalja.

Porodica Višboun je daleko od srećne porodice. Mama Ema je vlasnica knjižare koja je u velikim dugovima. Tata Frenk je ozbiljno preopterećen poslom i trpi svakodnevnu torturu svog šefa, kćer Fej je samosvesna tinejdžerka zaokupljena prvom srednjoškolskom simpatijom, a genijalca Maksa maltretiraju vršnjaci u školi. I tu nije kraj. Na maskenbalu zla veštica Baba Jaga ih sve pretvara u čudovišta! Ova čudovišna porodica mora da juri vešticu po celom svetu kako bi skinula prokletstvo. Tokom ove avanture porodica Višboun upada u nevolje s pravim čudovištima kao i samim grofom Drakulom koji Emi iskazuje svoju besmrtnu ljubav. U ovom slučaju, avantura života i put do porodične sreće otežan je zamkama i oštrim zavojima, odnosno oštrim zubima.

U Marvelovom filmu ''Tor - Ragnarok'', Tor je zarobljen s druge strane svemira bez svog moćnog malja i nalazi se u trci s vremenom da se vrati u Asgard i zaustavi Ragnarok - uništenje njegove domovine i kraj asgardijanske civilizacije – od strane svemoćne nove pretnje, nemilosrdne Hele. Ali prvo mora da preživi gladijatorsko takmičenje koje će ga suočiti s bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – neverovatnim Hulkom.

Cena karte za ''Čudovišta iz moje porodice'', odnosno ''Tor Ragnarok'' iznosi 250 dinara.