Snežana Savić sa još pet kolega glumaca stiže među Srbobrance

Nakon samo dvadeset dana od poslednje predstave u Srbobranu, Dom kulture pred ljubitelje igre na daskama donosi još jedno ostvarenje. Na pozornicu Pozorištanca se u subotu, 28. oktobra 2017. godine od 19 časova vraća komedija, a ovoga puta reč je o komadu ''Udaj se muški'' gde pored jedine glumice čuvene Snežane Savić, postavu čini još pet njenih kolega – Miloš Đorđević, Ratko Tankosić, Stefan Uroš Tešić, Aleksandar Jovanović i Predrag Kotur.

Nakon nepunih godina dana koliko je prošlo do premijere ova hit predstava igraće se pred očima Srbobranaca i svih ostalih koji te subotnje večeri budu u Pozorištancu.

Kako se kaže u najavi, radi se o urnebesnoj komediji situacije današnjice i sutrašnjice, o našim ljudima, jer takve najbolje znamo i osećamo. Ostvarenje koje će vas naterati da se prepoznate, upustite u avanturu i zapitate šta pokreće naše živote i koliko su zapravo zamršeni međuljudski odnosi.

Svi želimo venčanje iz snova, tačnije svi oni kojima je ono neophodan životni korak. Jedno venčanje otkriće tajne, razotkriti karaktere likova i stvoriti tenzije, a likovi će ispisati još po neki važan događaj u svojim životima, i doneti presudne životne odluke.

Tekst potpisuje Dunja Petrović, dok je režija pripala Mariji Barna-Lipkovski.

Karte za predstavu se mogu kupiti od ponedeljka, 23. oktobra u Domu kulture od 8 do 18 časova po ceni od 250 dinara.

Darko Vujinović