Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Lazar Krajinović ostaje zamenik predsednika opštine

Lazar Krajinović i dalje će se nalaziti na mestu zamenika predsednika opštine, odbornik Ljuban Jocić (SPS) je podneo ostavku, a njegov naslednik je Ištvan Fodor iz Srbobrana, odlučeno je, između ostalog, na 12. sednici Skupštine opštine Srbobran koja je održana u četvrtak, 27. jula 2017. godine.

Radno mesto Krajinovića se neće menjati, jer je on, kao što je poznato, i do sada bio na toj funkciji. Ukupno dvadeset odbornika mu je dalo svoju podršku. A pošto je odbornik Ljuban Jocić iz Turije podneo neopozivu ostavku na odborničko mesto, njegovu stolicu zauzeo je Ištvan Fodor, član Socijalističke partije Srbije.

Skupština je još izglasala i donela Odluke o saglasnosti na otpis ustupljenih javnih prihoda, kao i o izmeni Odluke o davanju prostorija na korišćenje Domu zdravlja ''Dr Đorđe Bastić'' iz Srbobrana, a date su i četiri saglasnosti koje se tiču Javno komunalnog preduzeća ''Graditelj'' za 2016. godinu  – na Izveštaj o radu, finansijski izveštaj i Odluku o raspodeli dobiti po godišnjem finansijskom izveštaju, kao i saglasnost na Prve izmene i dopune Godišnjeg programa poslovanja JKP ''Graditelj'' za tekuću godinu.

Darko Vujinović

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner