Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Neško Čestić: Odmaralište u Sutomoru se renovira, ljudi ga neće prepoznati

Poslovne prostorije, higijenski čvor, toaleti i restoranski deo srbobranskog odmarališta u Sutomoru se renoviraju, rekao je za naš radio predsednik opštine Neško Čestić koji je u poseti u tom primorskom mestu.

Prvi čovek lokalne samouprave naglašava da je situacija iznad svih očekivanja.

    - Uskoro se završava potpuno renoviranje naših poslovnih prostora u odmaralištu. Zamenuta je kompletna stolarija, urađena je instalacija, kao i podovi, a u toku je menjanje svih ulaznih vrata i prozora sa unutrašnje strane i u hodniku. Mislim da građani koji su poslednjih godina dolazili ovde, a to učine i predstojećeg leta, ovaj deo neće prepoznati jer će razlika biti ogromna – ističe Čestić

Prema njegovim rečima, biće pripremljena prezentacija sa slikama da bi se dočaralo kako je stanje bilo ranije, a kako je sada.

    - Ovako će biti i na jesen, kada se  renovirana ostatak gornjeg dela svih soba. Ono što smo građanima obećali i govorili tako i radimo – poručuje predsednik opštine i dodaje da je investirano preko 40.000 evra i da je situacija izuzetno dobra.

Kako kaže, lokalna samouprava želi da srbobransko odmaralište od sledeće sezone bude puno šest meseci, odnosno od maja do novembra.

Darko Vujinović

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner