Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Dudvarski i Vujanić deo većine

Vladajuća odbornička koalicija u Srbobranu pojačana sa dva odbornika.

Predsednik opštine, Neško Čestić, čestitao im je na pravom izboru i poručio da je SNS pouzdan partner svima koji su spremni da pomognu da život građana svakodnevno zajednički unapređuju.

"Unutar koalicije na vlasti ima mesta za sve koji žele da učestvuju u stvaranju boljeg života naših građana, ali isto tako da nikada neće biti mesta za one koji zastupaju samo i isključivo lične interese i vlast doživljavaju kao privilegiju. Svako ko je spreman da prvenstveno radi za bolje sutra svih građana naše opštine je dobrodošao i biće naš partner u tom poslu" rekao je Čestić

Lokalna koalicija koju čine Srpska napredna stranka, Savez Vojvođanskih mađara i Socijalistička partija Srbije, nedavno je ostala bez jednog odbornika sa liste SPS-a, koji je otišao u opoziciju i na taj način oslabio lokalne socijaliste. SPS je nakon ovoga ostao sa samo 6 odbornika. SVM ima dva, a od danas odbornička grupa SNS-a je uvećana sa 11 na 13 odborničkih mandata.

Zoran Dudvarski, koji je na izborima predvodio grupu građana pod svojim imenom i osvojio dva odbornička mandata, od danas je zajedno sa Tatjanom Vujanić deo najveće odborničke grupe, Srpske napredne stranke.

Novu skupštinsku većinu čini 21 jedan odbornik, od 28 koliko broji lokalna skupština.

 
 

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner