Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Na zimu sledi rekonstrukcija odmarališta u Sutomoru

Odmaralište u Sutomoru je u veoma lošem stanju i potrebna mu je ozbiljna rekonstrukcija – naglasio je predsednik opštine Radivoj Paroški.

Prvi čovek lokalne samouprave je sa saradnicima tokom protekle nedelje na jedan dan posetio pomenuto odmaralište gde se na licu mesta uverio kako izgleda ovaj objekat nakon turističke sezone.

    - Ova poseta je trebala da usledi ranije, međutim zbog obaveza koje sam imao, došli smo tek sada. Planirali smo sredstva u budžetu za rekonstrukciju odmarališta, a mislim da će ona uslediti vrlo brzo, već tokom ove zime. Mogu da kažem da će objekat u Sutomoru biti temeljno rekonstruisan, pa će to već biti druga priča – jasan je predsednik opštine Radivoj Paroški koji je priznao i da je jako razočaran onim što je video.

Od kako je odmaralište izgrađeno nije bilo ozbiljnih radova, te će ovo biti prvo veliko ulaganje. Prvi čovek lokalne samouprave napominje da postoje ozbiljni planovi koji se tiču građana opštine Srbobran.

    - Želimo da naši penzioneri, mladi, učenici, studenti, sportisti i ostali građani opštine u mnogo većem broju budu gosti odmarališta u Sutomoru. Lokalna samouprava će pripremiti uslove za to da oni idu besplatno u ovaj objekat na primorju. To odmaralište treba da služi stanovnicima srbobranske opštine i mi ćemo sve učiniti da bude tako – naglasio je Radivoj Paroški.

Darko Vujinović

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner