Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

U utorak nova sednica, Oktobarska nagrada ide Pirmajeru i posthumno Slobodanu Radiću

Petnaesta sednica Skupštine opštine Srbobran zakazana je za utorak, 17. oktobra 2017. godine sa početkom u 9 časova u Velikoj sali Skupštine.

Na dnevnom redu nalazi se sedam tačaka, a najatraktivnija među njima je svakako Odluka o dodeljivanju Oktobarske nagrade i priznanja opštine Srbobran. Tu je i Odluka o izmeni Odluke o hvatanju i postupanju sa psima i mačkama lutalicama, kao i sakupljanju i postupanju sa životinjskim leševima.

Govoriće se i razrešenju vršioca dužnosti direktora Doma zdravlja Dr ''Đorđe Bastić'' i njegovom nasledniku,  kao i o izmeni Rešenja o imenovanju članova Školskog odbora Gimnazije ''Svetozar Miletić'' u Srbobranu, dok su za kraj, kao i uvek na redu odbornička pitanja.

Oktobarska nagrada opštine Srbobran, kao nagrada za delo koje predstavlja najvrednije dostignuće u nauci, kulturi, umetnosti, prosveti, zdravstvu, fizičkoj kulturi, sportu, novinarstvu, proizvodnom radu ili u drugim oblastima privrednog i društvenog života u vidu plakete dodeliće se ove godinu Josipu Pirmajeru za uspehe ostvarene u oblasti sporta i posthumno Slobodanu Radiću za dostignuća u oblasti privrednog i društvenog života.

Zahvalnica kao Priznanje za postignute primerene rezultate i uspehe u radu, učinjene podvige, humana dela, kao i za ispoljenu hrabrost i požrtvovanje u spasavanju života ljudi i materijalnih dobara, ove godine se dodeljuje:

1. Domu kulture opštine Srbobran – za postignute primerene rezultate i uspehe u radu

2. Košarkaškom klubu ''Akademik''- za postignute primerene rezultate u oblasti sporta

3. Gradskom horu ''Zora'' - za postignute rezultate i uspehe u radu

4. Kompaniji ''Delfi'' iz Novog Sada - za postignute primerne rezulatate i uspehe u radu

5. KUD ''Vladislav Kaćanski Bard'' - za postignute primerne rezultate i uspehe u radu

6. Ištvanu Andraš Totu iz Turije – za učinjena humanitarna dela

''Radio Srbobran'' će uživo prenositi sednicu skupštine.''Radio Srbobran'' će uživo prenositi sednicu skupštine.

Darko Vujinović

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner