Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

KLER putem konkursa prikupio preko 100 miliona dinara

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj (KLER) je putem učešća na različitim konkursima pomogla opštini Srbobran da ove godine prikupi preko 100 miliona dinara, poručio je član Opštinskog veća i rukovodilac ove Kancelarije Radivoj Debeljački za ''Radio Srbobran''.

Opširnije...

Opština dobija 3,7 miliona dinara za toplotne pumpe

Član Opštinskog veća Radivoj Debeljački je ispred lokalne samouprave u četvrtak, 14. decembra 2017. godine u Pokrajinskom sekretarijatu za energetiku potpisao ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za sufinansiranje realizacije projekata primene toplotnih pumpi za zagrevanje, odnosno hlađenje objekata javne namene.

Opširnije...

Podrška za unapređenje naplate poreza na imovinu

Predsednik opštine Srbobran Radivoj Paroški je u okviru projekta ''Opštinski ekonomski razvoj  - faza dva''  u ponedeljak, 12. decembra 2017. godine potpisao Sporazum o sprovođenju paketa podrške za unapređenje naplate poreza na imovinu u jedinicama lokalne samouprave.

Opširnije...

Kobno veče za Simu Brankova

Sinoć oko 21.45 časova u Veliki bački kanal u Srbobranu skočio je Sima Brankov (32), a ovaj skok u hladnu vodu bio je fatalan za njega.

Opširnije...

Pronađen ukradeni bicikl

Policijska stanica u Srbobranu izdala je saopštenje da je pronađen bicikl koji je ukraden u blizini autobuske stanice u Srbobranu u ponedeljak, 20. novembra 2017. godine između 12 i 24 časa.

Opširnije...

Lekari obeležili svoju slavu Sveti Vrači

Lekari i drugi zdravstveni radnici su zajedno sa gostima u utorak, 14. novembra 2017. godine u Domu zdravlja ''Dr Đorđe Bastić'' u Srbobranu po pravoslavnim običajima obeležili svoju slavu Sveti Vrači, odnosno Svetog Kozmu i Damjana.

Opširnije...

Crkva izdaje tri lokala u Srbobranu

Srpska pravoslavna Crkvena opština Srbobran obaveštava sve zainteresovane građane da je donela odluku o izdavanju tri lokala na uglu Trga Slobode i ulice Jovana Jovanovića Zmaja u Srbobranu, veličine 100 m², 48,40 m² i 19,32 m² u zakup na pet godina.

Opširnije...

Opština Srbobran predstavljena potencijalnim investitorima

Ekonomski forum ''Beogradski investicioni'' dani održani su u četvrtak, 9. i petak, 10. novembra 2017. godine u Sava centru, a među brojnim državnicima iz zemlje i regiona, liderima i predstavnicima domaćih i stranih kompanija, državnih institucija i lokalnih samouprava našla se i opština Srbobran.

Opširnije...

Saobraćajna gužva u Srbobranu!

U dve saobraćajne nesreće koje su se jutros dogodile na putu Feketićka petlja poginule su dve osobe, a više osoba zadobilo je lakše i teže telesne povrede. Saobraćaj je sa autoputa preusmeren kroz Srbobran.

Opširnije...

Uhapsili dedu u Novom Sadu

 
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. K. (82) i odredili mu zadržavanje do 48 sati, zbog osnovane sumnje da je učinio krivično delo polno uznemiravanje.

Opširnije...

Podeljena besplatna pšenica!

Samo nekoliko dana bilo je potrebno da se ukupna kvota besplatnog semena pšenice podeli poljoprivrednicima. Za kratko vreme, pozivu se odazvalo skoro 150 poljoprivrednika.

Opširnije...

Hapšenje u Turiji

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Srbobranu uhapsili su J. B. (20) iz Turije, zbog osnovane sumnje da je učinio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i lažno prijavljivanje.

Opširnije...

Uskoro kreće i besplatni gradski prevoz u Srbobranu

Besplatni autobuski prevoz na opštinskoj relaciji profunkcionisao je 1. oktobra 2017. godine, dok bi gradska linija u Srbobranu, gde građani takođe neće morati da izdvajaju novac za kartu, sa radom trebala da započne uskoro, nakon što se, verovatno ove nedelje, na tačno određenim mestima postave table na kojima će pisati red vožnje.

Opširnije...

Krenuo besplatni autobuski prevoz na opštinskoj relaciji, uskoro i gradski u Srbobranu

Besplatni autobuski prevoz sa ''Bečejprevozom'' između Srbobrana, Turije i Nadalja i obrnuto krenuo je u ponedeljak, 2. oktobra 2017. godine, a gradski prevoz bi trebao da započne uskoro, čim se reše određeni tehnički problemi, poručio je predsednik opštine Radivoj Paroški prilikom obilaska uređenog atarskog puta u Srbobranu.

Opširnije...

Uređena deonica atarskog puta duga 610 metara

Radovi na asfaltiranju atarskog puta, koji je zapravo nastavak ''prekog puta'', su završeni, a ovog puta uređena je deonica duga 610 metara. Atarski put je u ponedeljak, 2. oktobra 2017. godine obišla delegacija lokalne samouprave na čelu sa predsednikom opštine Radivojem Paroškim, pojačana direktorom JKP ''Graditelj'' Đorđem Radetićem i predstavnikom izvođača radova kompanije ''Karin Komerc''.

Opširnije...

Potkategorije

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner