Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Javni konkurs za dodelu sredstava namenjenih projektima udruženja iz socijalne i zdravstvene zaštite

Opština Srbobran raspisala je javni konkurs za dodelu sredstava za realizaciju projekata udruženja u oblasti socijalne i zdravstvene zaštite i ostalih udruženja u 2017. godini.

Ukupan iznos sredstava koji će biti dodeljen po ovom konkursu je 700.000 dinara. Sredstva će se dodeljivati za podsticanje programa ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje projekata od javnog interesa u oblasti socijalne i zdravstvene zaštite, u oblasti zaštite životinja, podsticanja i razvoja privrednih delatnosti (turizam, poljoprivreda, zanatstvo, stari i retki zanati, zadrugarstvo), zaštite potrošača, zaštite i promovisanje ljudskih i manjinskih prava.

Prioritet za dodelu sredstava će imati udruženja koja raspolažu kapacitetima za realizaciju projekata, projekte usmeravaju ka većem broju korisnika, obezbeđuju merljive rezultate u odnosu na predložene troškove, imaju visok stepen uspešnosti u realizaciji programa rada i projekata, kao i da svoje programske i projektne aktivnosti baziraju na usvojenim strateškim dokumentima na lokalnom i nacionalnom nivou.

Rok za podnošenje prijave je petak, 13. oktobar 2017. godine. 

Konkursna dokumentacija

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner