Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

''Biser'' i ovog leta organizuje Eko kamp na Vašarištu

Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama ''Biser'' iz Srbobrana organizuje 12. Eko kamp pod nazivom ''Budi eko fin''.

Eko kamp će trajati pet dana, od ponedeljka 24. do petka 28. jula 2017. Kao i  prethodnih godina, mesto održavanja je Šumica na Vašarištu u Srbobranu.

Kamp, koji je besplatan za sve, je inkluzivnog karaktera, a učesnici su osobe sa smetnjama u razvoju, deca romske nacionalnosti, mališani iz hraniteljskih porodica, ali i sva deca  opšte populacije koja su zainteresovana da učestvuju u kampu u prirodi. Očekuje se poseta i iz drugih Udruženja za osobe sa smetnjama u razvoju, između ostalih, gostiju iz Kule, Feketića, Zrenjanina, Novog Sada i Vrbasa.

Tokom svih dana kampa predviđene su različite radionice i takmičenja, a za učesnike je obezbeđen doručak, ručak i užina. Prevoz učesnika do kampa i iz kampa je obezbeđen, a pored kombi vozila Udruženja ''Biser'', učesnike će i ove godine kombi vozilom prevoziti Predrag Miloščin, koji će na ovaj način donirati kamp kao i prethodnih godina.

Petog dan Eko kampa planirana je poseta Društva za borbu protiv šećerne bolesti ''Plavi krug'' iz Srbobrana koje će u prirodi uraditi zdravstveni pregled svih učesnika koji tog dana budu u prisutni u kampu.

Svi zainteresovani za učešće mogu da se prijaviti do 15. jula u 15 časova, odlaskom u prostorije Udruženja ''Biser'', na adresi Hajduk Veljkova 85 u Srbobranu ili pozivom na broj telefona telefona 021/732-577. 

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner