Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Humanitarna žurka za teško obolelog tinejdžera u restoranu ''Zvezda''

Humanitarna žurka posvećena teško obolelom tinejdžeru iz Vrbasa Lazaru Zarubici biće održana u restoranu ''Zvezda'' u Srbobranu i to u subotu, 15. jula 2017. godine.

Na ulaznim vratima i kod muzičara nalaziće se po jedna kutija u koju će gosti moći da ubace novac namenjem nesrećnom dečaku. Takav slučaj će biti i u većini lokala u našoj opštini, pa će i ostali građani koji ne budu prisutni na žurci, moći da doniraju željeni prilog.

Članovi kluba ''Aktivni mladi'', na čiju je ideju i došlo do svega ovoga, se zahvaljuju timu restorana ''Zvezda'', Branislavu Krstiću iz ''Reklam Dizajna'' i svim ostalim ljudima koji su pomogli da se ova humanitarna akcija održi i istovremeno pozivaju sve ljude da, koliko mogu, pomognu Lazaru Zarubici koji se, nakon teške operacije srca, nalazi u komi od maja prošle godine.

Da bi mu pomogli da se probudi, potrebna su novčana sredstva za odlazak na rehabilitaciju u inostranstvo. ''Aktivni mladi'' poručuju da je moguće i poslati poruku tako što će upisati 301 i poslati SMS na broj 3030. Cena je 200 dinara.

Oni dodaju da im u ovoj humanoj misiji pomoći i pevači Đorđe Čobanov i Violeta Đurović koji će na svojim nastupima nositi majice gde će pisati 301 na 3030, a ostavljaće i kutije po lokalima u kojima budu nastupali da bi se akcija što više proširila.

Darko Vujinović

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner