Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

U Srbobranu radionica po NTC sistemu za decu i roditelje

NTC radionica za decu i roditelje sa predavačima iz stručnog tima, održaće se u Pozorištancu u Srbobranu u petak, 30. juna 2017. godine sa početkom u 18 časova, a organizator je lokalno Udruženje ''Jačanje svesti''.

Na radionici će biti predstavljen dosadašnji rad na sekciji za darovitu decu koja je počela 19-og juna i traje do kraja meseca, a pozivaju se svi zainteresovani da dođu na predavanje gde će kroz zanimljivu i interaktivnu radionicu moći da vide kako učenje može da bude igra. To će biti prilika i da saznaju nešto više o NTC sistemu učenja.

Stručni tim predavača čine Vuk Rajović i Nemanja Bojanić, studenti doktorskih studija na Tehnološkom fakultetu. Oni su svoju ljubav prema hemiji i prirodnim naukama godinama delili sa decom na NTC radionicama. Kada su shvatili koliko čak i mlađoj deci nauka uz pravi pristup može da bude interesantna, odlučili su da napišu knjigu ''Branko i Stanko – u svetu atoma''.

Inače, NTC program se sprovodi u 17 država Evrope, a akreditovan je odlukom Ministarstva za obrazovanje u sedam država. Autor je dr Ranko Rajović, saradnik UNICEF-a koji je pre dve godine dobio priznanje međunarodne Mense za intelektualni doprinos društvu.

Ulaz je slobodan.

Darko Vujinović

     

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner