Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Deca iz vrtića proslavili rođendan ustanove

Predškolska ustanova ''Radost'' iz Srbobrana igrom i pesmom dece iz svih vrtića u opštini proslavila je svoj 61. rođendan u prepunoj sportskoj hali, u utorak 21. marta 2017. godine.

Na početku ove jednočasovne proslave direktorka predškolske ustanove Aleksandra Vrsajković poželela je dobrodošlicu svima i pozdravila sve prisutne, pre svega roditelje, bake i deke, ali i goste iz lokalne samouprave, direktore javnih preduzeća i svih obrazovnih ustanova. Ona je naglasila da svake godine na ovaj dan njihova deca programom, koji su i ovaj put pripremili zajedno sa svojim vaspitačima, najavljuju početak proleća.

Zatim je predsednik opštine Srbobran Neško Čestić u svom govoru čestitao 61. rođendan predškolskoj ustanovi ''Radost'' i  rekao da veruje da je svačija želja da naši najmlađi žive bolje nego mi i tom prilikom apelovao na sve da se potrude kako bi se to ostvarilo. Takođe je poručio da se za sve probleme koje roditelji imaju u vezi školovanja dece obrate članovima Opštinskog veća jer su oni zaduženi da ih saslušaju i rešavaju deo tih problema.

 

Vesela i opuštena atmosfera vladala je u sportskoj hali, svaka grupa dece imala je svoje tačke koje je izvodila i uvek su na kraju dobijali burne aplauze.

Gledalište je moglo da vidi patke, Indijance i kauboje, otmene dame i gospodu iz visokog društva, jedni su sa plesom uz ''Kaćušu'' u pozadini podigli publiku na noge, dok su za kraj deca iz Turije u narodnoj nošnji izveli bećarac koji je naravno praćen tamburaškom muzikom. 

Darko Vujinović

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner