Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Bioskop na otvorenom u Srbobranu?

Srbobran bi mogao da dobije bioskop na otvorenom, izjavio je za naš radio član opštinskog veća zadužen za sport i omladinu Todor Šimpraga.

On je dodao i da je u planu da se ta, kako kaže, njegova ideja ostvari na leto ove godine. Govoreći o lampionima koji su puštani u parku u Srbobranu 14. februara na Dan zaljubljenih, Šimpraga je naglasio da je bilo brige, jer rukovati lampionima nije tako jednostavno kao što izgleda, ali da je na sreću ipak sve prošlo bez problema.

Direktorka Doma kulture u Srbobranu Branislava Sekulić kaže da je puštanje 100 lampiona koje je organizovano po prvi put, veoma lepa stvar i da je utisak da su svi mladi ljudi koji su došli - zadovoljni.

Akciju sa lampionima možemo da očekujemo i naredne godine u još većem broju i verovatno na nekoj drugoj lokaciji. Prema njenim rečima, ostaje zadatak da se i dalje osmišljavaju noviteti koji bi bili na opšte zadovoljstvo svih.

Inače, klizalište je zatvoreno, struja je isključena i čeka se samo da se otopi led kako bi sve bilo sklonjeno, a Šimpraga izražava zadovoljstvo jer je tokom zime bilo dece, najviše tokom raspusta. Ako klizalište bude postavljeno i sledeće godine, najavljuje da će sve biti podignuto na viši nivo i da će pitati građane da li žele da ono ponovo bude na Trgu.

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner