Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Evropska škola debate za srednjoškolce i studente

Projekat Evropske unije "EUTEKA - EU u vašoj biblioteci" raspisuje konkurs za četvrtu generaciju polaznika "Evropske škole debate", a na konkurs se mogu prijaviti isključivo srednjoškolci i studenti.

Od kraja ovog meseca pa do februara 2018. godine, polaznici škole će subotom pohađati radionice o veštini debatovanja, argumentaciji i javnom nastupu, kao i radionice o funkcionisanju Evropske unije, evropskim institucijama i procesu EU integracija.

Od ove godine radionice će se održavati i u Novom Sadu, Kragujevcu i Novom Pazaru, a kao i prethodnih godina u Beogradu i Nišu. Predavači će biti treneri debatnih veština i najbolji učesnici debatnih takmičenja u Srbiji, kao i članovi "Tima Evropa",  mreže nacionalnih eksperata na teme u vezi sa Evropskom unijom. Organizatori ohrabruju srednjoškolce i studente iz svih gradova Srbije da se prijave za učešće na Evropskoj školi debate. Troškovi putovanja za đake i studente iz drugih gradova biće pokriveni.

Konkurs je otvoren do 20. oktobra 2017. godine, a prijave u moguće isključivo putem online formulara koji možete pronaći na sledećem linku: 

https://goo.gl/forms/wawjBRkn5K4e7jby2

Svi podaci koji budu uneti u formular biće korišćeni samo i isključivo za potrebe konkursa i neće biti deljeni sa trećim licima. Za maloletne polaznike programa koji budu odabrani za učešće na Evropskoj školi debate, potrebna je pismena potvrda roditelja za putovanje iz svog mesta do navedenih gradova.

Sva pitanja u vezi sa školom pošaljite na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite 063/385-129.

 

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner