Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Vruć šamar za Mladost-Radost, prethodna pobeda oteta zbog greške u zapisniku

Od sjaja kod kuće do očaja u gostima, tako igra Mladost-Radost ove sezone. Fudbaleri ekipe sa Rajčura završili su susret sa Tomislavcima sa četiri gola u svojoj mreži, a na drugoj strani nisu bili dovoljno spretni da nadmudre protivničkog golmana, pa pogled na rezultat nije bio nimalo lep – 4:0 u duelu koji je odigran u okviru 4. kola Međuopštinske lige u nedelju, 1. oktobra 2017. godine.

Nisu se proslavili puleni stratega Zorana Mijića, a pored tog vrućeg šamara koji su dobili na gostovanju, belo-crvene je dočekala još jedna loša vest. Naime, pobeda od 2:0 protiv Budućnosti iz Savinog Sela koja je ostvarena u prethodnoj rundi šampionata je grubo oduzeta za zelenim stolom sa obrazloženjem da nastup jednog igrača Srbobranaca na tom meču nije uveden u zapisnik. Ta utakmica je tako registrovana službenim rezultatom 3:0 u korist Budućnosti, a ekipi sa Rajčura su automatski oduzeta tri boda.

Iz kluba su najavili da će se na ovu odluku podneti žalbu, a kakva će biti konačna odluka, ostaje da se vidi. Mladost-Radost predstojećeg vikenda neće izlaziti na teren jer je na njih došao red da pauziraju pošto Međuopštinska liga ove sezone broji neparan broj klubova, tačnije 11 ekipa.

Ali i pored toga, biće fudbala na Rajčuru. Seniori ovog kluba će u subotu, 7. oktobra od 15 časova odmeriti snage sa omladincima TSC iz Bačke Topole čiji prvi tim bije bitke u Prvoj ligi Srbije. 

Darko Vujinović

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner