Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Pobeda Turinaca za skok na tabeli, drugi remi Nadaljčana

Stigao je i treći trijumf za Mladost! Nakon minimalnog poraza u prošlom kolu, Turinci su se vratili na pobednički kurs i to pobedom nad Budućnosti iz Gložana rezultatom 2:0, u susretu koji je odigran u okviru šestog kola Vojvođanske lige Sever u nedelju, 24. septembra 2017. godine.

Osvojena tri boda uticala su i na njihov plasman na tabeli, pa tako sada Mladost sa deset bodova pored svog imena zauzima sedmu poziciju. Turinci u idućem kolu koje će odigrati u subotu, 30. septembra idu u Karavukovo gde će se sastati sa ekipom tamošnjeg Poleta, a sudija će znak za početak utaimica dati u 15 časova i 30 minuta.

Napredak ponovo bez pobede

Gostovali su Nadaljčani u Senti istoimenoj ekipi, ali više od boda ovaj put nisu mogli. U duelu koji je odigran u okviru šestog kola PFL Subotica u nedelju, 24. septembra, Napredak je meč završio 1:1 (0:1).

Minimalnu prednost koju su imali na poluvremenu Nadaljčani nisu uspeli da sačuvaju, pa su tako domaćini izjednačili i podelili plen na ravne časti. Sa osam prikupljenih bodova zauzimaju upravo osmo mesto na fudbalskoj lestvici prvenstva koji igraju.

Narednu utakmicu Napredak će odigrati pred svojim navijačima, a njihov rival u nedelju, 1. oktobra od 15 časova i 30 minuta biće Panonija IM Topola.

Darko Vujinović

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner