Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Srbobranske plesačice Tamara Gavanski i Teodora Tomović zapažene na Svetskom kupu u Češkoj

Plesačice iz Srbobrana i članice bečejskog kluba ''Max Dance'' Tamara Gavanski i Teodora Tomović osvojile su 27., odnosno 74. mesto u solo konkurenciji, dok su u duo nastupima sa koleginicama iz Bečeja zauzele 36., odnosno 15. mesto na Svetskom kupu koji je održan u češkom gradu Usti nad Labem od 21. do 24. septembra 2017. godine.

Već prvog dana Tamara se sa Bečejkom Anjom Milovanov predstavila u duo kategoriji i na prvom zajedničkom nastupu u jakoj konkurenciji pripalo im je 36. mesto. Kasnije su se publici predstavile Teodora Tomović i njena partnerka iz Bečeja Andrea Flajs koje su završile kao 15. na ovom nadmetanju.

Anja Milovanov i Tamara Gavanski

Teodora je potom svoje umeće prikazala i u solo nastupu, a ono joj je ovaj put bilo dovoljno za 74. mesto među 123 plesačice. U solo konkurenciji igrala je i Tamara Gavanski koja je poslednjeg dana Svetskog kupa osvojila sjajno 27. mesto, a nadmetala se sa 73 takmičarke.

Srbobranke nisu bile jedine članice plesnog kluba ''Max Dance'' koje su plesale solo. Najuspešnija je bila Aleksandra Radić koja je prvog dana uzela bronzano odličje. Isto tako, Andrea Flajs je završila takmičenje kao 42. plesačica, dok je Anja Milovanov na kraju bila plasirana na 60. mestu među 123 učesnice. Najmlađa je bila Anđelija Bašić, takođe iz Bečeja, kao i gore pomenute, a ona je u solo nastupu u konkurenciji do sedam godina zauzela 18. mesto.

Koreograf i trener članica bečejskog ''Max Dance'' kluba je Marina Radić.         

Darko Vujinović

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner