Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Dominacija Srbobranca: Plivač Darko Panić osvojio osam medalja

Darko Panić na najvišem postolju

Mladi srbobranski plivač Darko Panić (18), član ''Novog Sada'' uspeo je da na dva takmičenja u roku od četiri dana osvoji ukupno osam medalja.  

Prvo je u ponedeljak, 17. jula 2017. godine učestvovao na letnjem prvenstvu Vojvodine, koje je održano u Subotici na otvorenom 50 metarskom bazenu u "Dudovoj šumi", gde je osvojio četiri medalje (dva srebra, bronza i zlato sa štafetom) u juniorskoj i jednu u apsolutnoj konkurenciji (bronza sa štafetom). Darko je bio je drugi u disciplinama 100 m slobodno i 100 m prsno, treći na 50 m slobodno, i prvi u štafeti 4x50 m mešovito u konkurenciji juniora, a sa istom štafetom bio je treći u apsolutnoj konkurenciji, plivajući za svoj klub "Novi Sad" u prsnoj izmeni.

Panić prvi s leva

Potom je u petak 21. jula učestvovao je na plivačkom mitingu u Mionici kod Valjeva, koji se održao na 25 metarskom bazenu, povodom tradicionalnih dana posvećenih čuvenom srpskom junaku i vojskovođi vojvodi Živojinu Mišiću, održanim od 15. do 22. jula. Na ovom takmičenju se trkao u apsolutnoj konkurenciji, i osvojio je tri medalje (dva zlata i srebro). Bio je prvi u disciplinama 100 m slobodno i 100 m prsno, i drugi u disciplini 100 m delfin.

 

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner