Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Ekipa ''Parketar Dane'' slavila u finalu i osvojila turnir u uličnom fudbalu

Ekipa ''Parketar Dane'' koju su činili Aleksandar Marjanov, Nikola Stankov, Marko Sekulić i Dragoljub Vasić osvojila je drugi Memorijalni turnir ''Milenko Genčić'' u uličnom fudbalu tri na tri. Oni su u finalu odigranom u utorak, 11. jula 2017. godine savladali ''Agromaus'' ubedljivim rezultatom - 5:1.

Pred velikim brojem ljudi, ovaj kvartet nadigrao je rivala i po prvi put uspeo da osvoji najvredniji trofej. Grupnu fazu završili su sa tri pobede i dva poraza i kao drugoplasirani obezbedili su plasman u osminu finala gde su pobedili ''Auto školu Riki – Kaktus'' (3:1). Usledilo je četvrtfinale, a tamo je posle penala pao ''Fitnes klub Apolon'' (4:4, 3:2). Nakon što su se našli među najbolje četiri ekipe, srušili su ''Medison SG'' (6:3) i na taj način stigli do velikog finala.

U borbi za treće mesto ''Caffe Momento'' nadigrao je ''Medison SG'' sa 4:2.

Najpoželjnije individualno priznanje - najbolji igrač turnira, pripalo je Marku Sekuliću, igraču pobedničke ekipe ''Parketar Dane'', dok je zvanje najefikasnijeg strelca, sa postignutih 19 golova, otišlo je u ruke Aleksandra Šijačića koji je branio boje pomenutog ''Medison SG''. Marija Velicki bila je najuspešnija u izvođenju penala u konkurenciji devojaka, pa je osvojila letovanje u Sutomoru za dve osobe.

Posle finala i ceremonije dodele nagrada, usledila je žurka praćena zvucima muzike koju je puštao di-džej.

Inače, ovaj Memorijalni turnir u uličnom fudbalu, pored revijalnih utakmica, obeležila i velika posećenost, pa je publika svako veče na Trgu republike mogla da uživa u borbi između dva gola, potezima za oko i nadahnutoj igri ekipa.

Darko Vujinović

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner