Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Srpska NBA zvezda Nikola Jokić posetio Srbobran!

Košarkaški reprezentativac Srbije i član NBA ligaša Denver Nagetsa Nikola Jokić bio je u nedelju, 9. jula 2017. godine u poseti Srbobranu, tačnije ''Petrovdanskoj konjičkoj trci'' koja se tradicionalno održava na hipodromu.

Ovaj Somborac, koji skoro dve godine vodi bitke pod obručima sa najvećim zvezdama današnjice i najveća nada srpske košarke, važi za velikog ljubitelja konja i nije ga neobično videti po ovdašnjim hipodromima. Naime, njegovo grlo Dream Catcher (Hvatač snova) se uvek takmiči, pa je takav slučaj ovog puta bio i u Srbobranu. U okviru ''Petrovdanskih trka'', održan je Memorijal ''Danilo Drapšin'' (za grla starosti od tri i više godina) gde se okušao i konj Nikole Jokića. Iako je važio za favorita, na stazi od 2.100 metara, ipak nije opravdao očekivanja, pa je završio na petoj poziciji sa prolaznim vremenom 1:23,05.

Centar Denvera koji je na srbobranskom hipodromu, sa crvenim kačketom i majicom, dominirao visinom od 2 metra i 11 centimetara nije mogao da bude neprimećen, pa je utisak da su prisutni bili prijatno iznenađeni kada su videli poznato lice na domaćem terenu.

Foto: Tamara Gajinov i Darko Vujinović

Darko Vujinović

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner