Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Bez bodova za Turince i Nadaljčane

Još jednom je gostovanje bilo kobno po fudbalere Mladosti. Turinci se nisu osladili ni sa bodom, a negativna serija na strani nastavljena je u Somboru.

Ekipa Radničkog je minimalcem (1:0) srušila klub iz srbobranske opštine u meču koji je odigran u okviru 11. kola Vojvođanske lige Sever u subotu, 28. oktobra 2017. godine.

Momci koji nastupaju u dresovima Mladosti nisu bili dovoljno precizni da makar jednom zatresu mrežu Somboraca, dok su na svojoj strani matirani pa više od poraza ovaj put nisu mogli. Zanimljivo je da Turinci prvi put nisu dali gol još od sredine septembra kada su u Apatinu, takođe minimalnim rezultatom savladani od imenjaka.

Njihov poraz iskoristili su drugi timovi, pa je Mladost sa četvrtog pala na šesto mesto tabele.

Priliku da produže pobedničku seriju na travi svog stadiona imaće u nedelju, 5. novembra od 13 časova i 30 minuta kada će sa druge strane terena za rivala imati izuzetno opasnu, trećeplasiranu Tisu iz Adorjana.

Napredak ne zna za pobedu sedam kola

Možda je bilo i očekivano da Nadaljčani izgube od lidera iz Kucure. Iskra je posao rešila već u prvom poluvremenu kada je dva puta tresla mrežu, a rezultat 2:0 ostao je do kraja na snazi u utakmici koja je bila na programu u okviru 11. kola PFL Subotica u nedelju, 29. oktobra.

Napredak, koji se spustio na 12. poziciju tabele, nalazi se u bezizlaznoj situaciji, ređaju se porazi i pokoji remi, a kada će tri boda stići na red, teško da neko može da kaže.

Zicer situacija im je možad već u nedelju, 5. novembra kada će u 13 časova gostovati ekipi Horgoša, koja je prva iznad crte za ispadanje u niži rang.

Darko Vujinović

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner