Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Mladost Turija nadigrala Partizan

Odbojkaši Mladosti umalo nisu prokockali prednost od 2:0 u setovima. Turinci su na svom terenu bili domaćini ekipi Partizana iz Bača od kojeg su bili bolji u pet činova – 3:2 (25:23, 25:21, 21:25, 13:25, 15:10) u duelu koji je odigran u okviru trećeg kola Druge lige Sever u petak, 27. oktobra 2017. godine.

Utakmica je počela veoma dobro za Mladost, sve je išlo na njihovu vodenicu i odrađivali su sve zadatke u prvom setu. Ništa lošije nije bilo ni u drugom, sve je išlo kao podmazano, pa su momci koji igraju za klub iz Turije stekli veliku prednost posle koje bi mnogi pomislili da se približio kraj meča u kom će konačni rezultat biti maksimalan.

Međutim, rešili su domaći da sebi zakomplikuju život, pa se u trećem setu desio pad u igri. Posle 6:13 za Partizan, Mladost uspeva da bitku vrati u egal (19:19), međutim više od toga nisu mogli. Još lošije su izgledali na terenu u narednom, četvrtom činu koji su izgubili ubedljivo, pa je u poslednjem moralo da se odigra na sve ili ništa.

Kada je bilo najpotrebnije, Turinci su se trgli, došli sebi i posao odradili do kraja, kako su i želeli, te su slavili nakon 15:10 u taj-brejku.

Sledeći ispit za njih je već sledećeg vikenda kada će putovati u Ravni Topolovac gde će imati okršaj sa tamošnjim timom Hercegovinom.

Darko Vujinović

 

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner