Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Prekinuta pobednička serija: Futsaleri KMF Srbobran stali pred Beočincima

Doživljen je i prvi poraz u sezoni. Futsaleri Srbobrana ovaj put nisu bili dovoljno jaki da se suprotstave Beočincima, pa je ekipa Mićko trenda slavila na domaćem terenu rezultatom 8:4 (3:3) u utakmici koja je odigrana u okviru petog kola Futsal lige Vojvodine u petak, 27. oktobra 2017. godine.

Dvostruki strelac za Srbobrance bio je Srđan Golub, dok su Siniša Đukić i Labud Mušikić domaćinima jednom zatresli mrežu. Iako su gostovali, izabranici trenera Dalibora Maglajčvića imali su podršku svojih pristalica koji su došli u Beočin, ali nisu uspeli da im navijanjem pomognu da upišu nova tri boda.

Ovaj poraz skinuo je Srbobrance sa liderske pozicije, pa se sada nalaze na drugom mestu, a vrlo verovatno će pasti i na treće jer ekipa novosadske Krune tek treba da odigra meč sa Letećim Holanđaninom iz Vrbasa, koji od početka prvenstva ima samo jedan remi i tri izgubljena susreta.

U narednom kolu, futsaleri KMF Srbobran ponovo neće igrati na svom terenu, jer im po rasporedu u petak, 3. novembra sledi gostovanje u Karavukovu protiv ekipe Pčinje, što će biti sjajna prilika da se vrate na pobednički kolosek, imajući u vidu da pomenuti klub ''drži fenjer'' bez osvojenog boda.

Darko Vujinović

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner