Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Neuspešan odbojkaški vikend: Devojke Elan Voleja bez osvojenog seta, poraz i turinske Mladosti

Drugo kolo i drugi poraz za odbojkašice Elan Voleja. Srbobranke su se sa gostovanja u Somboru vratile praznih šaka, pošto su doživele ubedljiv poraz od 3:0, a na drugoj strani, ni odbojkaši Mladosti iz Turije nisu bolje prošli. Oni su u Magliću odmerili snage sa istoimenom ekipom, samo je rezultat bio nešto blaži – 3:1.

Vrlo jaka somborska ekipa Volejstarsa imala je zvanje favorita u duelu sa izuzetno mladim devojkama iz Srbobrana i tu ulogu je i opravdala. Meč druge runde Druge lige Sever odigran je u subotu, 21. oktobra 2017. godine, a krajni skor glasio je 3:0 (25:19, 25:22, 25:22) za domaćina.

Sam rezultat po setovima govori da su se Srbobranke dobro držale protiv ovoga puta kvalitetnijeg protivnika, ali setovi su se nekako uvek prelamali na stranu somborskih odbojkašica.

U nastupajućem kolu prvenstva naše devojke dočekuju ekipu Kikinde (takođe dva izgubljena susreta) u utakmici koja je na programu u subotu, 28. oktobra sa početkom u 18 časova.

Turija ostavila bodove u Magliću

Ništa bolje nisu prošli ni odbojkaši Mladosti. Momci koji brane boje kluba iz Turije igrali su u nedelju, 22. oktobra u gostima protiv tima iz Maglića, a posle četiri seta radovala se domaća družina – rezultat je glasio 3:1 u korist rivala Mladosti.

Iako su posle ovog megdana mogli vrlo lako da izađu podignutih ruku i slave u tri čina, dekocentrisanost, loši servisi i umrtvljena igra koju su nametnuli igrači Maglića, uzela je danak pa su Turinci doživeli prvi poraz ove sezone.

Darko Vujinović

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner