Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Srbobran u misiji: Pobediti opasnu Tisu, a svi žele huk sa tribina

Srbobranski ''voz'' juri punom parom! Zahuktala se ''lokomotiva'' sa Vašarišta, a sledeća stanica je na domaćem tlu. Na ''peron'' stadiona u Šumici će se u subotu 21. oktobra od 15 časova ''iskrcati'' fudbaleri iz Adorjana u opremi Tise, a plavi Srbobranci će se truditi da ih dočekaju kao i sve prethodne posetioce – sa bar jednom loptom u gostujućoj mreži.

Neverovatan niz nepobedivosti, odnosno seriju od šest pobeda puleni ''mašinovođe'' Miroslava Kneževića pokušaće da nastave sa novom epizodom uzbudljive akcije. Ova ''serija'' postaje sve prepoznatljivija, a da bi bila još bolja, potrebna je veća gledanost, tačnije brojniji navijači na tribinama.

Sa do sada neprobojnom odbranom (samo jedan primljen gol – sa bele tačke) i ubojitim napadom (14 pogodaka) igrači Srbobrana izlaze pred goste iz Adorjana, trećeplasiranu ekipu Vojvođanske lige Sever. Tisa je malo ''prikočila'' u poslednjem kolu odigravši nerešno sa Slogom iz Čuruga, a hoće li im i Vašarišćani ''pomrsiti konce'' saznaćemo već u subotu.

Klub sa stadiona u Šumici puca na plasman u Srpsku ligu Vojvodine, a pošto je put do tog cilja još dug, potrebno je ići korak po korak. Novi korak u ovoj šetnji, koja lako može da se pretvori u trku, moraju da naprave igrači koje trener Knežević pošalje na travnati tepih. U ispunjenju želja najviše bi im pomogle njihove pristalice glasnom podrškom i dolaskom na fudbalsko zdanje na Vašarištu.

Darko Vujinović

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner