Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Mladost-Radost ima novog trenera: Otišao Mijić, nasledio ga Dragan Matarugin

Promena na kormilu fudbalskog kluba Mladost-Radost! Nakon dve i po godine koje je proveo kao trener prvog tima sa Rajčura Zoran Mijić je smenjen, a na njegovo mesto je došao iskusni strateg Dragan Matarugin.

Obrazloženje predsednika kluba Predraga Trbojevića glasi da je došao momenat kada je potrebna promena i neka nova energija.

    - Smena trenera je normalna u sportu i ona dođe usled neslaganja ili loših rezultata. Iako nismo dobor startovali u prvenstvu, komunikacija sa gospodinom Mijićem je bila na najvišem nivou. Imali smo zaista sjajnu saradnju i veoma poštujem njegov načina rada i komunikaciju sa igračima, međutim on je prošao kroz težak period života i jednostavno mu je potrebno da se odmori, a nama su neophodne nove ideje – poručuje Trbojević za ''Radio Srbobran'' i dodaje da je obostrana želja da Zoran Mijić i dalje ostane član kluba jer jer mnogo doprineo svojim radom.

Trenersku palicu je sada preuzeo Srbobranac Dragan Matarugin, a prvi ispit koji očekuje njegovu ekipu je Pobeda iz istoimenog naselja u opštini Bačka Topola koja ima svega tri osvojena boda, baš kao Mladost-Radost, ali i odigran meč više.

Taj debitantski okršaj za novog stratega na klupi belo-crvenih zakazan je na domaćem terenu na Rajčuru za nedelju, 15. oktobar od 15 časova. Pa nek' bude pobeda!

Darko Vujinović

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner