Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Oglasi

Usluge:    

 

Prepravke odeće i drugih predmeta od tekstila, zamena rajsfleršlusa i klizača, ugradnja drikera, dugmeta za teksas, šivenje posteljina, zavesa i odeće po meri u novootvorenom Krojačkom salonu  Elena u Srbobranu. Adresa je Zmaj Jovina 3.

Tel.: 0638013253

______________

Otvorena je nova berbernica ''Paći'' u ulici Petra Drapšina 32 u Srbobranu. Radno vreme je od 8-12 i od 15-19 časova. Nedelja i ponedeljak su slobodni dani.

Broj telefona: 0637283716

______________

 

Opširnije...

U sredu bez gasa

Javno preduzeće ''Srbijagas'' obaveštava potrošače da će u sredu, 29. novembra 2017. godine u periodu od 10 do 18 časova obustaviti isporuku prirodnog gasa na Glavnoj merno-regulacionoj stanici (GRMS) Srbobran zbog izvođenja radova na sanaciji gasovoda ispod puta Srbobran – Turija.

Opširnije...

Bez vode u Srbobranu

Obaveštavaju se stanovnici Srbobrana da će tokom realizacije projekta sanacije čvorišta vodovodne mreže, biti obustavljena isporuka vode u ponedeljak 27. novembar 2017. godine u delu naselja: širi reon centra Srbobrana, Unčić i Kać, od 8 do 18 časova.

Opširnije...

Cela opština u petak bez gasa

Javno preduzeće ''Srbijagas'' obaveštava kupce na području Srbobrana, Turije i Nadalja da će zbog sanacije perforacije na Gradskoj gasnoj mreži Srbobran u petak, 24. novembra 2017. godine doći do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa u periodu od 10 do 18 časova.

Opširnije...

Bez struje u petak i subotu

Radovi na elektrodistributivnoj mreži planirani za četvrtak, 16. novembar 2017. godine pomeraju se za petak, 17. novembar kada u periodu od 9 do 15 časova povremeno neće biti struje u sledećim ulicama u Srbobranu:

Opširnije...

U petak samo Vašarište ima vode

Obaveštavaju se stanovnici Srbobrana da će zbog realizacije projekta sanacije čvorišta vodovodne mreže u petak, 10. novembra 2017. godine od 8 do 18 časova biti obustavljena isporuka vode u čitavom naselju sem Vašarišta.

Opširnije...

Tuk i Begluk zbog praznika bez vode ipak u petak

Povodom molbe građana, a zbog predstojećeg praznika Rimokatoličke crkve – Svi Sveti, radovi na realizaciji projekta sanacije čvorišta vodovodne mreže u Srbobranu koji su planirani za sredu, 1. novembar 2017. godine, odlažu se za petak, 3. novembar, pa će tog dana biti obustavljenja isporuka vode u delu Tuka i Begluka u periodu od 8 do 17 časova. 

 

Tuk i Begluk u sredu bez vode

Obaveštavaju se stanovnici Srbobrana da će zbog realizacije projekta sanacije čvorišta vodovodne mreže u sredu, 1. novembra 2017. godine u periodu od 8 do 17 časova biti obustavljena isporuka vode u delu naselja Tuk i Begluk.

Opširnije...

Bez struje ulica Cara Lazara u Srbobranu

Zbog planiranih radova na elektrodistributivnoj mreži u sredu, 25. oktobra 2017. godine u periodu od 9 do 13 časova povremeno će se isključivati struja u delu srbobranske ulice Cara Lazara, odnosno od Karađorđeve do Petra Drapšina.

 

Zatvoren ulaz i izlaz na autoput

Od srede, 18. oktobra do četvrtka, 30. novembra 2017. godine doći će do obustave saobraćaja na svakoj od prilaznih saobraćajnih traka naplatnih stanica Srbobran 2 – levo i Vrbas – desno,  na državnom putu I A reda broj 1 (autoput E-75) zbog radova na izgradnji kompleksa bočnih naplatnih stanica.

Opširnije...

Tuk i Begluk u četvrtak bez vode

Obaveštavaju se stanovnici Srbobrana da će u četvrtak, 12. oktobra 2017. godine od 8 do 17 časova biti obustavljena isporuka vode u naselju Tuk – južno od ulice Miloša Obilića i deo naselja Begluk – severno, između ulice Pere Segedinca i 19. oktobra.

Opširnije...

Tuk u sredu ponovo bez vode

Obaveštavaju se stanovnici Srbobrana da će zbog realizacije projekta sanacije čvorišta vodovodne mreže u sredu, 4. oktobra 2017. godine od 8 do 17 časova biti obustavljena isporuka vode naselju Tuk.

Opširnije...

Deo Tuka u petak bez vode

Obaveštavaju se stanovnici Srbobrana da će zbog realizacije projekta sanacije čvorišta vodovodne mreže u petak, 29. septembra 2017. godine od 8 do 17 časova biti obustavljena isporuka vode delu naselja Tuk (istočno od ulica Jovana Jovanovića Zmaja i Cara Lazara).

Opširnije...

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner