Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Bilja Krstić dolazi u Srbobran, pored koncerta držaće i muzičku radionicu

Manifestacija ''Dani kulturne tradicije'' održaće se i ove godine u organizaciji Doma kulture Srbobran, a centralni događaj će biti koncert Bilje Krstić i ''Bistrik orkestra'' na Trgu republike.

Planirano je da program traje tokom dva dana, a počinje se u petak, 22. septembra 2017. godine u 18 časova kada će deca u okviru radionice oslikavati srpsko platno. Za sat vremena kasnije zakazano je otvaranje izložbe ''Srpsko platno u novom ruhu'', modnog ateljea ''SKV'' iz Novog Sada. Već od 20 sati biće priređena modna revija pod nazivom ''Srpsko platno u savremenom životu'', takođe modnog ateljea ''SKV'' iz Srpske Atine.

Subotu, 23. septembar obeležiće koncert čuvene muzičarke Bilje Krstić i njenog ''Bistrik orkestra'' koji će početi u 20 časova na Trgu republike u Srbobranu, a u slučaju lošeg vremena, mesto događaja biće premešteno u Pozorištance.

Interesantno je da će tog dana biti organizovana i muzička radionica gde će Bilja Krstić podučavati desetak talentovane dece iz opštine Srbobran, a kasnije u toku koncerta, oni će zajedno sa njom predstaviti na bini i izvesti jednu numeru. 

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner