Upozorenje
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Filmovi se vraćaju u Pozorištance: Na programu crtać i horor

Nakon bioskopa na otvorenom, Dok kulture za sve ljubitelje sedme umetnosti u utorak, 5. septembra 2017. godine organizuje projekciju dva nova filma, ovaj put u Pozorištancu. Prvo će najmlađi moći da uživaju u drugom delu animirane avanture ''Tvrd orah'', dok oni koji više vole horore sigurno neće propustiti priliku da pogledaju nastavak filma ''Anabel''.

Nakon tri godine od izlaska prvog pojavljivanja na velikom platnu veverica Surli se vraća i ovaj put će avantura biti još luđa i tvrđa! Surli i njegovi prijatelji Badi, Endi i Dragoceni saznaju kako gradonačelnik Oktona želi da sagradi divovski, zabavni park na njihovom staništu. Kako bi ga sprečili da uništi park, koji je ujedno i njihov dom, moraće da se udruže s ostatkom životinja.

Animirani hit ''Tvrd orah 2'' gledaoci će moći da pogledaju u dva termina, od 16, odnosno 18 časova, a cena karte je 250 dinara.

Prethodnik sad već kultnog horora ''Anabel''iz 2014. godine terao je svima strah u kosti i zaradio gotovo 257 miliona dolara na svetskim blagajnama!

Nekoliko godina nakon tragične smrti njihove devojčice, majstor za lutke i njegova supruga dočekuju časnu sestru i nekoliko devojčica iz zatvorenog doma za decu. Opsednuta lutka koju je otac napravio – Anabel okomila se na malenu Jani.

''Anabel 2'' prikazivaće se od 20 časova, a ulaznica takođe košta 250 dinara.

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner