Upozorenje
  • JFile: :read: Nije moguće otvoriti datoteku:
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Osnovci crtali svoje mesto bez automobila

U okviru Evropske nedelje mobilnosti za učenike od prvog do četvrtog razreda organizovan je likovni konkurs na temu ''Moje mesto bez automobila'' na kom su učestvovali đaci iz svih škola opštine Srbobran, a u sredu, 20. septembra 2017. godine počela je izložba njihovih likovnih radova, koja je postavljena u holu Osnovne škole ''Vuk Karadžić'' i trajaće nedelju dana.

Učenici koji su najbolje odgovorili na zadatu temu i na najlepši i najoriginalniji način pokazali kako bi izgledalo njihovo mesto bez automobila su: Nikolina Krunić I 1, OŠ ''Vuk Karadžić'', Srbobran, Jefimija Preradov II 1, OŠ ''Žarko Zrenjanin Uča'', Nadalj, Anamarija Stevanović III 1, OŠ ''Jovan Jovanović Zmaj'', Srbobran i Ema Belić IV 3, OŠ ''Jovan Jovanović Zmaj'', Srbobran.

Opština će, kao i prošle godine, nagraditi pobednike na ovom likovnom konkursu.

Ono što sledi u obeležavanju Evropske nedelje mobilnosti desiće se u petak, 22. septembra kada će Zmaj Jovina ulica u centru Srbobrana biti u potpunosti zatvorena za saobraćaj od 7 do 11 časova kako bi se obeležio takozvani ''Car free day'', odnosno ''Dan bez automobila''.

MojSrbobran.net

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner