Upozorenje
  • JFile: :read: Nije moguće otvoriti datoteku:
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Moto susret u Temerinu uz ''Atomsko sklonište''

Moto klub ''Patriots'' iz Temerina po jubilarni deseti put organizuje moto susret na tamošnjem Vašarištu koji će trajati četiri dana, od četvrtka 13. do nedelje 16. jula 2017. godine.

Glavni organizator Laslo Šimon za naš radio poručuje da je muzički program ovog ''Moto šoua'', kako mu je zvaničan naziv,  namenjen svim generacijama.

    - Prvog dana je već svirao novobečejski ''Playboys bend'', a nakon njih i ''Road bend'' iz Mađarske. U petak nastupaju ''Next Kodex bend'' iz Novog Sada, sledi legendarno ''Atomsko sklonište'' pa beogradski ''RHCP real tribjut bend''. Subota je rezervisana za lokalni ''Chameleon bend'', potom ''Rammsturm'' iz Mađarske, tribjut bend ''Ramštajna'' i za kraj još jedan tribjut, ''Bijelo dugme'' koje nam dolazi iz prestonice – otkriva Šimon.

On naglašava da očekuje dolazak mnogo bajkera, rokera, prijatelja i ostalih zainteresovanih.

    - Stigli su ljudi iz Mađarske, a očekujemo još i goste iz Rumunije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine – govori nam glavni organizator i dodaje da se nada da neće pasti kiša.

Inače, u petak, subotu i nedelju je besplatan doručak, dok će takav slučaj biti i sa ručkom u petak i subotu. Domaćini napominju da je ulaz slobodan za sve moto klubove u bojama.

Darko Vujinović

MojSrbobran.net

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner