Upozorenje
  • JFile: :read: Nije moguće otvoriti datoteku:
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Van Gogh zapalio srbobransku publiku

 

Petrovadan je za nama, taj dan je pored lepog i suvog vremena, slatkiša i igračaka obeležio i fenomenalni koncert grupe Van Gogh.

Večernji program je počeo u pola 9 sa nastupom novosadskih tamburaša "Romansa". Zatim su na scenu izašli članovi grupe "Vrelo" iz Rume koji su svojim autentičnim izgledom i nastupom zagrejali publiku za ono što je usledelo posle. 

Sa malim zakašnjenjem, na binu su u pola 12 izašli članovi grupe Van Gogh koje je publika željno iščekivala celo veče. Od prvog minuta pa sve do kraja nastupa, Đule i njegova ekipa su dali sve od sebe da podignu publiku koja je na njihovu muziku odreagovala, pomalo neočekivano, i zajedno sa Đuletom pevala sve najveće i hitove grupe ( "Ja verujem u ljubav", "Plastelin", "Mama") i non stop igrala uz njihovu muziku. Ovo je bio prvi nastup grupe Van Gogh u Srbobranu, i to samo jedan dan nakon njihovog nastupa na novosadskom Exit festivalu.

U toku koncerta Đule je izvadio svoj telefon i slikao srbobransku publiku i tu sliku je objavio i na svom Twitter nalogu.  

 

MojSrbobran.net

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner