Upozorenje
  • JFile: :read: Nije moguće otvoriti datoteku:
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Zajednici zajedno - nastavak ulaganja u razvijanje lokalne zajednice.

Potpisivanjem sporazuma sa deset opština i gradova u kojima NIS ostvaruje delatnost, započeo je proces raspodele sredstava kroz sistem javnog konkursa.

Naftna industrija Srbije i deset opština i gradova u Srbiji potpisali su danas u Novom Sadu sporazum o strateškoj saradnji za nastavak ulaganja u razvijanje lokalnih zajednica kroz program "Zajednici zajedno", koji se realizuje sedmu godinu zaredom. Ugovor sa NIS-om potpisali su predstavnici Novog Sada, Zrenjanina, Pančeva, Niša, Kikinde, Kanjiže, Novog Bečeja, Žitišta, Čačka i Srbobrana. U ime opštine Srbobran ugovor sa Kirilom Kravčenkom, generalnim direktorom NIS-a, potpisao je Zoran Mladenović, predsednik opštine Srbobran.

Javni konkurs će trajati od 5. februara do 26. februara i sva udruženja građana i druge ustanove iz 10 lokalnih zajednica i grada Beograda koji se pridružio programu prošle godine, moći će da konkurišu sa projektima iz oblasti sporta, kulture, zaštite životne sredine, nauke i pomoći socijalno ugroženim grupama. Uslovi i propozicije javnog konkursa biće objavljeni na sajtu www.zajednicizajedno.nis.eu, a zainteresovani mogu slati svoje predloge na mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili se prijaviti na sajtu. Rezultati konkursa će biti objavljeni do 8. maja 2015. godine.

Novi Sad, Kiril Kravcenko generalni direktor NIS-a, govorio je o poslovanju kompanije i uslovima daljeg razvoja. (VIDEO)

 

 
 
 
 

MojSrbobran.net

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner