Upozorenje
  • JFile: :read: Nije moguće otvoriti datoteku:
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Izađi mi na teglu - Srbobran 2014 - VIDEO

U potrazi za najboljim ajvarom u državi, karavan manifestacije „Izađi mi na teglu“ početkom septembra je posetio Srbobran.

Veliko interesovanje za ovu manifestaciju pokazali su naši sugrađani jer se čak deset ekipa prijavilo za ovo takmičenje. Takmičile su se ekipe: Ajvarčići, Moj ajvar, Nadaljske domaćice, Udruženja žena Nadalj, Aktiv žena Turija, Klub „Nota i vez“, Srbobranski Biseri, T.E.M.M.P, Svetlost Nadalj i Udruženje pčelara Suncokret.

Najbolji ajvar u Srbobranu napravila je ekipa „Moj ajvar“, koju je predvodila Nataša Milanović, odlučio je tada žiri u sastavu, Valerija Tanasijin, dipl. tehnolog; Jure Macković, kuvar, i Jovan Tanurdžić, novinar.

Drugo mesto zaslužila je ekipa T.E.M.M.P  koju je predvodio Miroslav Milojević, a treće mesto pripalo je Srbobranskim Biserima koje je predvodio kapiten Nikola Rakić.

    

Takmičenje u Srbobranu bilo je uvod u finalno takmičenje koje je održano u Beogradu. Pobednička ekipa „Moj ajvar“ predstavljala je opštinu Srbobran na nacionalnom takmičenju u spavljanju ajvara, a koje je održano pre desetak dana na Kalamegdanu. Recept srbobranke Nataše Milanović pokazao je da se dobar ajvar pravi u Srbobranu i ona je osvojila treće mesto u Srbiji.

Donosimo snimak celodnevnog druženja i lokalnog takmičenja, koji je održan na centralnom gradskom trgu u Srbobranu.

 

Donosimo snimak celodnevnog druženja i lokalnog takmičenja, koji je održan na centralnom gradskom trgu u Srbobranu.

 
 
 

MojSrbobran.net

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner