Upozorenje
  • JFile: :read: Nije moguće otvoriti datoteku:
  • Neuspešno učitavanje XML datoteke

Marija Kujundžić dobitnica Oktobarske nagrade Opštine Srbobran

Zasedala lokalna skupština, i ovo zasedanje niste imali mogućnost da pratite u direktnom prenosu na talasima Radio Srbobrana, ali naši slušaoci tok sednice mogu pratiti u odloženom emitovanju u petak u 15 časova.

Na 20. zasedanju, odbornici Skupštine opštine Srbobran doneli su odluku o ovogodišnjim dobitnicima Oktobarskih nagrada, koje se, nakon višegodišnjeg prekida tradicije, ponovo dodeljuju povodom 19.oktobra, Dana opštine Srbobran.

Odbornici su jednoglasno doneli odluke o dodeli nagrada. Skupština je donela odluku da Oktobarsku nagradu dobije Marija Kujundžić, direktorka OZZ Srbobran, za vrhunske rezultate u oblasti poljoprivredne proizvodnje. Zvanja počasnog građanina Opštine Srbobran dodeljeno je Zvonimiru Đukiću - Đuletu, frontmenu grupe Van Gogh iz Beograda, on je ovo visoko priznanje dobio za donaciju nedostajućeg komandnog ormana za elektromotorno pokretanje sva tri zvona na pravoslavnom hramu u Srbobranu. Zahvalnice Opštine Srbobran dobili su Ištvan Pelalić, za postignite rezultate i uspehe u svom dugogodišnjem radu u sportu, i Vujica Budišin za učinjena humana dela.

Na današnjioj sednici, koja je trajala oko 40 minuta, odbornici su doneli Odluku o izmeni i dopuni Odluke o hvatanju i postupanju sa psima i mačkama lutalicama, sakupljanju i postupanju sa životinjskim leševima, Odluku o preuzimanju opreme za merenje i regulaciju toplotne energije, odnosno, toplotnih stanica, zatim izmene i dopune Programa za unapređenje uslova života lokalne zajednice, a posebno za izgradnju infrastrukturnih objekata i drugih objekata u cilju poboljšanja uslova života opštine Srbobran za 2014. godinu, kao i druge izmene Programa poslovanja JP „Direkcija za urbanizam i izgradnju opštine Srbobran“ za 2014. godinu. Takođe, usvojen je i Program upravljanja, održavanja, zaštite i razvoja opštinskih puteva, ulica i nekategorisanih puteva u Opštini Srbobran u 2014. godini, a na kraju zasedanja postavljana su odbornička pitanja. I ovo zasedanje niste imali mogućnost da pratite u direktnom prenosu na talasima Radio Srbobrana, ali naši slušaoci tok sednice mogu pratiti u odloženom emitovanju u petak u 15 časova.

MojSrbobran.net

vremenska prognoza

Srbobran

Vlažnost

Vetar

baner